Doprava od 69 kč

Od 2 999 kč zdarma

info@game-hall.cz

Domů / PC hry a příslušenství / Hry na PC / Strategické hry
Odběr novinek
Anno 2070

Anno 2070

Kód: 20422
Dostupnost: Skladem
199,0 Kč , plus doprava
 

Žádné hodnocení.
Anno 2070

Další díl populární série Anno přichází a zavede nás do daleké budoucnosti, přesněji do roku 2070. Hra Vás zavede do světa, který si Vy podrobujete. Rozhodnutí, která učiníte budou mít dopad na podobu světa a civilizace v něm ustálené. Vyberete si cestu Eco, kdy rozhodnutí jsou na základě zachování prostředí, nebo rozvoj v podobě Tycoon, jenž berou rozhodnutí na základě rozvětvení společnosti a nekompromisního rozvoje, to však bude mít neblahé účinky na okolní krajinu. Kterou z cest budete akceptovat a kterou okamžitě zavrhnete? Vyberte podobu světa.

Nová éra: Při zachování principů, díky nimž série Anno dosáhla úspěchu, dojde k představení řady nových mechanismů, architektonických skvostů a zcela nových výzev. Hráči navíc budou mít možnost stavět obrovská města, s jejichž velikostí se nemůže měřit nic, co jste doposud v sérii Anno viděli.

Dynamický svět: Svět hry Anno 2070 se bude vyvíjet v závislosti na stylu a volbách každého hráče. Rozhodnutí hráče budou mít dopad na životní prostředí, architektonický vzhled jeho světa a potřeby jeho lidu. Hráči budou přímo pozorovat vliv svých rozhodnutí na správu světových zdrojů.

Frakce: Hráči budou mít při budování na výběr ze dvou frakcí. Konkrétně se jedná o průmyslovou a efektivní frakci Magnátů a o udržitelnější a životní prostředí méně zatěžující frakci Ekologů.

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.